Dabeat

dabeat Et dansk firma der i samarbejde med ghanesiske trommebyggere,
fremstiller disse unikke trommer i Ghana.
Dabeat er startet og drevet af trommeslager og percussionist Frede Leo fra Danmark,
der efterlever en meget høj standard for kvalitet i materiale valg og udførsel.

Djembe

Pasted Graphic
Ny forbedret 3. generation
Kr.: 3.795,-
Med softbag, cover & rem.

Djemben bliver brugt i mange sammenhænge
og er velegnet til mange forskellige musikgenrer.
En djembe fra Dabeat er det bedste valg,
hvis du ønsker en klassisk afrikansk tromme i høj kvalitet.

Lyd
Djemben er en af de mest kraftfulde afrikanske trommer,
og den spænder bredt fra top- til bundregister med en karakteristisk fyldig lyd.
De stramt opspændte gedeskind giver trommen en klang, som har gjort den populær i hele verden.

Materialer
Mange tror, at djemben og dens slægtninge skal være tunge, før de lyder godt. Men der er simpelthen fordi man ikke har vidst bedre. En tyndere kedel giver bedre overførsel af vibrationer fra skind (gedeskind) til kedel. Tyndere kedler har ikke dårligere holdbarhed, da det stadigvæk er ét stykke massivt træ fra odumtræet, der er en utrolig stærk træsort fra Vestafrika. Den har styrke som asketræ, men vægt som balsatræ.

Skindet er meget afgørende for lyden, så den kan variere meget fra tromme til tromme afhængig af skindets tykkelse og kvalitet. Alle gedeskind er håndplukket af Frede Leo og de afrikanske trommeproducenter.


DaDrum

Pasted Graphic 1
Ny forbedred 3. generation
Kr.: 3.095,-
Med Softbag ,cover & rem


DaDrum er udviklet af trommeslager og percussionist Frede Leo fra Danmark. Under et ophold i Ghana har han i samarbejde med ghanesiske trommebyggere fremstillet denne unikke tromme.

Lyd
DaDrum har en varm og fyldig lyd, hvor lydspektret fordeler sig i alle tre primære frekvensområder: Top, mellem og bundregister. En helt unik og perfekt klangmæssig balance mellem de høje og lave toner gør DaDrum til den mest komplette løsning inden for percussion.

Det er en utrolig følsom tromme, som kan bruges som djembe eller som ekstra/effekt djembe med mulighed for at tilføje musikken en ekstra dimension af lyd med lysere toner og kraftigere respons end den traditionelle djembe. Udover den velbalancerede lyd er der øget volumen i de høje frekvensområder med gennemtrængende anslag. DaDrum er den ultimative solotromme i percussion sammenhæng - et meget alsidigt instrument, som kan bruges alene, som suppleant til djemben eller som en del af en større percussionopsætning.

Når man finder den rette teknik, kan man frembringe mange spændende og anderledes lyde. På grund af DaDrums form og størrelse ca. 10”x25”, er det muligt at lave bongo-, conga- og arabiske darbuka-lyde sammen med den traditionelle djembes lydunivers. Det er også den perfekte øvetromme, der også er velegnet, når der skal varmes op før et job.