ENERGY DARK MATTERGode Nyheder fra : DREAM


ENERGY DARK MATTER


Dreams nye bækkenserie kaldet "Dark Matter" er noget helt unikt. Ikke bare klangmæssigt, men også produktionsmæssigt.

Dark Matter bækkenerne har i produktionsfacen været udsat for en speciel behandling med ild. Dette giver dem et råt og mørkt look som er iøjenfaldende. De bliver skabt via en process hvor bækkenerne bliver brændt mere end en gang i de tidligste produktionsstadier. Den ekstreme varme i denne process skaber et bækken, der er fundamentalt ændret på det molekylære plan, hvilket gør at det tager måneder for bækkenet at "modne".

Bækkenet har en meget præcis stikdefinition og klinger tørt og mørkt. Klokken går klart og godt igennem, trods bækkenets relativt høje vægt crasher det overraskende godt.
Disse bækkener har masser af karakter og er et must at tjekke ud.20" Dream Energy Dark Matter 2.295,-
22" Dream Energy Dark Matter
2.995,-
 


darkmatter_550pxDREAM BLISS RIDE
Dream Bliss Ride 20” - DKK 1.495,-
Dream Bliss Ride 22” - DKK 1.995,-

INFO: Det nye Dream Bliss
Ride er en lidt tykkere variant af det populære Dream Bliss Crash/Ride. Nogle trommeslagere har savnet lidt stikdefinition i crash/ride modellen - det har denne nye variant mere af, ligesom det har en lidt anderledes klanglig karakter.


DREAM PANG 
Dream Pang (China/Swiss) 10” - DKK 895,-
Dream Pang (China/Swiss) 16” - DKK 1.595,-
Dream Pang (China/Swiss) 18” - DKK 1.795,-
Dream Pang (China/Swiss) 20” - DKK 2.295,-
Dream Pang (China/Swiss) 22” - DKK 2.695,-

INFO: Nu er de her endelig - klassikeren "PANG". Bækkenerne er ekstremt mørke, trashy, kraftige og komplekse. Fungerer perfekt som china, et trashy ride eller et komplekst og kort crash. Uden den irriterende "klump-cup" i bækkenets center.