TROMMELEKTION 1 For Nybegyndere

Den legendariske danske trommeslager Jan Lysdahl har udsendt den første af foreløbig to nye DVD'ere på det danske marked.

Jan Lysdahl kan i år se tilbage på 25 år i musikbranchen som udøvende trommeslager m.m. Jan har spillet med rigtig mange som f.eks.: Kim Larsen, Sanne Salomonsen, One Two, Smokie, Hanne Boel, Björn Afzelius, m.fl.

Jans mangeårige erfaring bag trommerne og jubilæet sammenlagt har udløst idéen om at lave en DVD serie med trommelektioner, som tager sin begyndelse med Trommelektion 1 - for begyndere, hvor Jan øser af sin erfaring.

DVD 1
Jan vil med denne DVD give sin viden videre til de mange unge og håbefulde trommeslagere, som lige er begyndt at spille på trommer og netop har brug for at få svar på en lang række spørgsmål.

- Hvordan man skifter skind?
- Hvordan stemmes trommerne?
- Hvordan man vælger trommestikker?
- Hvordan holder man på trommestikkerne?
- Hvordan man spiller nogen simple grundrytmer/fills?
- Og meget mere…

Pasted Graphic

Ekstra bonus: Man kan printe alle trommenoderne, som bliver benyttet på Trommelektion 1, fra DVD’en.

Trommelektion 1 er opbygget helt systematisk trin for trin, fra du kommer hjem med dit nye trommesæt og har sat det op, til du skal i gang med at spille med andre.

På Trommelektion 2 har Jan Lysdahl i øvrigt taget et hold dygtige musikere med i studiet, for at demonstrere hvordan man kan spille forskellige stilarter som f.eks. rock, country, funk, reggae og shuffle.


For yderligere information, besøg hjemmesiden herunder